varning

Ansvarsfriskrivning för apk2you

Om du behöver mer information eller har några frågor om vår webbplatss ansvarsfriskrivning är du välkommen att kontakta oss via e-post på shahid.apninews24@gmail.com.

Ansvarsfriskrivningar för www.apk2you.com

All information på denna webbplats – https://apk2you.com/ – publiceras i god tro och endast i allmänt informationssyfte. www.apk2you.com lämnar inga garantier om fullständigheten, tillförlitligheten och riktigheten av denna information. Alla åtgärder du vidtar med avseende på informationen du hittar på denna webbplats (www.apk2you.com), sker helt på din egen risk. www.apk2you.com kommer inte att hållas ansvarigt för några förluster och/eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

Från vår webbplats kan du besöka andra webbplatser genom att följa hyperlänkar till sådana externa webbplatser. Även om vi strävar efter att endast tillhandahålla kvalitetslänkar till användbara och etiska webbplatser, har vi ingen kontroll över innehållet och karaktären på dessa webbplatser. Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa webbplatser. Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan föregående meddelande och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som kan ha blivit “dålig”.

Tänk också på att när du lämnar vår webbplats kan andra webbplatser ha andra integritetspolicyer och villkor som ligger utanför vår kontroll. Var noga med att kontrollera integritetspolicyn för dessa webbplatser samt deras “Användarvillkor” innan du ägnar dig åt något företag eller laddar upp information.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats samtycker du härmed till vår ansvarsfriskrivning och samtycker till dess villkor.

Uppdatera

Om vi ​​skulle uppdatera, ändra eller göra några ändringar i det här dokumentet kommer dessa ändringar att publiceras tydligt här.