Bästa live-tv-streaming Android-appar | Gratis & betald

Letar efter några utmärkta appar för att se gratis live-TV på din Android-smarttelefon. Sedan har nu vuxit upp med det bästa av programmet som består av gratis streamingappar för dina Android-verktyg. De flesta av dessa appar streamar inte TV-programmen från sina servrar utan söker webbkataloger till aktuella TV-kurser online. Här är listan över några av de bästa Android-apparna för att streama live-TV online över ditt Wi-Fi- eller mobilnätverk.
Flera streamingappar online på internet ligger i energi och de försöker bara introducera skadlig programvara i ditt projekt. Dessa appar begär support som inte behövs för att de ska fungera väl. Till exempel kan appar begära kommunikationsgarantier vilken utbildning som inte behövs för att streama dina föredragna kanaler.

Gratis Live TV-appar för Android

Här är de bästa gratis live-tv-apparna för att streama och titta på tv-kanaler gratis online

Live NetTV

Live NetTV-appen är en rolig app för allmänt bruk som tar emot över 700 livekanaler, filmer, VOD, TV-program, livesporter och alla framgångsrika program från flera mer än 8 nationer. Inställningen är helt gratis. Den är så enkel att använda att du direkt kommer att gilla den. Appägares kanaler från olika länder, inklusive Storbritannien, USA, länder i Mellanöstern, Indien, Iran, Pakistan, Turkiet och flera andra länder.

Titta efter streamen eller kanalen och du kommer att presenteras med länkar, klicka på dem för att spela upp videon på en extern spelare. Om någon av länkarna inte fungerar kan du byta till en annan länk för att se om den går bra.

Appen är i en konstitutionell gråzon, den är endast ansvarig för eventuella förluster.

Ladda ner app

USTV

Om du studerar för visst liveinnehåll i USA är OLA TV det bästa alternativet att streama direkt från tv-kanaler från USA och Kanada på din mobiltelefon. Du får även TV-kanaler från Spanien, Tyskland, USA eller Italien, för att bara nämna några länder, som inkluderar alla typer av frågor: allmänna frågor, barn, nyheter, sport, filmer, religion, musik och mer.

Appen har några mindre design och du attackeras med en hel del annonser. Men om du verkligen vill titta på TV på din telefon är det ett stort beslut.

Kännetecken för USTV

  • Få ingång till de traditionella kanalerna i USA även utanför USA.
  • Enormt bibliotek med liveströmmar att välja mellan.
  • Appen behandlar inte bara kanaler från USA men även från andra europeiska nationer.
  • Det finns inga specifika villkor för att spela appen och enheten med 4.1 eller högre kan streamas.
  • Du kommer vanligtvis inte att se eventuella problem med uppspelning eller buffert på ett tillförlitligt internetnätverk

Ladda ner USTV< /a>

TVCatchup

TVC låter dig se TV- och satellitkanaler från Storbritannien. TVC är en internet-tv-tjänst för att se gratis brittiska kanaler. Den återsänder bland annat BBC, Channel 4, Channel 5 och ITV. Tjänsten fungerar med pre-roll-annonser och är gratis. Du kan få några kända brittiska kanaler på din mobil med appen.

Appen låter dig streama gratiskanaler utan kostnad. Appen är gratis att fungera även om annonser flyttas för att hjälpa utvecklarna. En av de bästa apparna för att se live-tv-innehåll från Storbritannien.

Ladda ner TVCatchup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *