Alla sociala medieappar du bör känna till 2021

Vilka appar för sociala medier vill du förstå angående 2021? Här är en lista över de bästa sajterna i tider av volym och pris.

Om du planerar en försäljningsplan för sociala medier och vill fundera ut vad alla sociala nätverk kan ta för att hjälpa dig att ge dina målläsare, sätt på dig. Detta är en omfattande undersökning av 10 av de största och mest kända sociala medieapparna i samhället.

Ett ord om referenser i denna rapport: Månatliga liveanvändarsiffror är från Statista och Hootsuites Digital 2021 April Update, men också godkända och förnyade med själva programmen, efter behov.

Och så, vi erbjuder dig, i linje från störst till minst (men absolut inte i raden av hype eller motsvarande), allt som sociala medier placerar.

Alla appar för sociala medier som du bör förstå 2021

Facebook

Nuvarande användare per månad: 2,8 miljarder

Facebook är inte bara världens största sociala system, det är också det mest avancerade sättet för naturlig och betald social försäljning. 18,2 % av de vuxna i USA köpte en Facebook innevarande år.

Människor använder Facebook för att hålla koll på kollegor, föräldrar och data genom att använda olika typer av delat innehåll (allt från tryckta uppdateringar till videor och tillfälliga Facebook-berättelser.)

Varumärken som har betydelse för programmet kan använda originalinnehåll för varumärkesigenkänning och/eller kontaktutbildning av social kundtjänst. Marknadsförare kan också träffa Facebooks användardata för att kontakta nya kunder med lämplig reklam.

Senast på sistone har Facebook prioriterat e-handel jämfört med Facebook-butiker.

YouTube

Nuvarande användare per månad: 2,29 miljarder

YouTube är aldrig tänkt som en av världens appar för kulturella media. Du kan lika enkelt kalla det ett videoprogram eller världens näst största forskningsmotor.

För uppsatta varumärken med stora marknadsföringsföretag är YouTube-annonser som visas före eller mitt i nya videor inte ett stort intervall från vad du skulle se på TV. När varumärken skapar sin personliga YouTube-kanal genom att lägga upp unika videor är det bra att spela direkt med YouTube-algoritmen, som använder en blandning av erfarenhet, tillvägagångssätt, resurser och hälsa. Men det finns en möjlig vinst där också: 70 % av tittarna har fått från ett varumärke efter att ha sett det på YouTube.

Sammanfattningsvis, eftersom YouTube är videon (normalt långformad video) är stapeln att spela in lite dyrare för gör-det-själv-marknadsförare, som hjälper till med tid, pengar och hitta (eller snarare alla tre).< /p>

WhatsApp

Nuvarande användare per månad: 2,0 miljarder

WhatsApp är den #3 sociala appen på bordet av användarmyndighet, men det är den #1 meddelandeappen i branschen. Den valdes nyligen ut att vara världens populära app för sociala medier (även om undersökningen förbjöd användare i Kina.)

Detta kan vara data till flera nordamerikaner, men WhatsApp är en av världens ledande appar för sociala medier.

Facebook köpte WhatsApp 2014 för 19 miljarder dollar, och det har fortsatt, mer eller mindre, en direkt meddelande- och frågaapp. (Och annonsfri, till skillnad från Facebook Messenger.)

Varje dag skickar 175 miljoner användare i 180 länder meddelanden till en av de 50 miljoner transaktionerna på WhatsApp.

För dessa företag innebär WhatsApps mest tilltalande roller att effektivisera kundhjälpsdiskussioner och visa upp produkter i en katalog (vanligtvis ett digitalt skyltfönster som liknar Facebook Shop, även om användare måste ge appen för att kunna köpa).

Men Facebook uppgav nyligen att varumärken som använder WhatsApp Business App kommer att vara redo att snabbare bygga Facebook- och Instagram-annonser som gör det möjligt för användare att “klicka till WhatsApp” för att starta diskussioner om appen.

För varumärken vars kunder nu använder appen, kan det bli en känsla av att använda WhatsApp för företag.

Facebook Messenger

Nuvarande användare per månad: 1,3 miljarder

Uppföljer Messenger: den andra särskilda meddelandeappen som Facebook hade. Som medlem i Facebooks pågående plan för att prioritera sina egna meddelanden, ändrar Facebook Messenger flera nyckelidéer från WhatsApp:

  • det tillåter inte end-to-end-kryptering för användare
  • det accepterar en typ av annonser (inklusive sponsrade meddelanden, inkorgsannonser etc.)
  • den kombinerar också alla en användares anslutningar från både Instagram och Facebook.

Under 2019 upptäckte en Facebook-undersökning att 64 % av människorna måste vara redo att skicka meddelanden till varumärken för kundhjälp.

Messenger-höjdpunkter som automatiska svar, anteckningar och meddelanden kan hjälpa till att bygga upp kundrelationer mer effektiva. För vissa namn fungerar ett svårare projekt som att skapa en Facebook Messenger-bot.

Här är vår kompletta design för Facebook Messenger för varumärken.

Proffstips: Med tanke på typen av meddelandeappar därifrån är det viktigt att samla alla dina plattformsoberoende DM:n och observationer i en inkorg (som till exempel Hootsuite Inbox.)</ p>

Instagram

Mobilanvändare per månad: 1,22 miljarder

Att skapa de fem bästa sociala mediesidorna av människor är en annan Facebook-funktion: Instagram.

Instagram har en gång en enkel app för fotodelning under de senaste åren vuxit till en av världens mest kraftfulla appar för sociala medier när det gäller sociala affärer. Intill astrologimemes och lattedesign har Instagram utvecklats till ett virtuellt köpcentrum, med massor av artiklar som är avsedda att stödja företag som säljer varor – ganska trevliga sådana.

Medan värdet av ett ljust nummer har förändrats med tillväxten av temporärt, live- och videoinnehåll (alias Stories, Reels, Instagram Live och IGTV), bör namn ha förståelse för att en fantastisk visuell karaktär alltid är viktig på Instagram.

Särskilt kundmärken bör uppmärksamma Instagram för dess köpbara inlägg och legender, lika stark som dess starka back-end för riktade annonser.

Programmet kräver lika mycket konst som konst, så börja med vår steg-för-steg-guide till Instagram-shopping här.

WeChat

Mobilanvändare per månad:  1,22 miljarder

Den första icke-nordamerikanska appen på denna lista är Tencents WeChat (eller Weixin, i Kina). Eftersom amerikanska sociala medier är begränsade i Kina har landet en rik social miljö.

WeChat är ett kraftfullt socialt nätverk i Kina, men den här supersociala medieappen tillåter tidigare meddelanden. Användare kan skicka meddelanden, videosamtal, köpa med WeChat Pay, använda ledningshjälp, ringa samåkning, spela spel – du kallar det. Enligt en recension hade 73 % av de tillfrågade i Kina anammat WeChat under föregående månad.

Under det försenade 2020 meddelade 88 % av de amerikanska företagen som gör affärer i Kina att Donald Trumps förslag att förbjuda WeChat skulle förstöra deras planer, och 42 % förutsade att de skulle sjunka inkomster om förbudet gick igenom. (Det gjorde det inte.)

För företag som vill öka sina krafter i Kina kommer det att vara en viktig åtgärd att se på WeChat-shopping – oavsett om det är reklam, influencer-verksamhet, e-handel i appar eller skapa en miniapp i WeChat.</ p>

Proffstips: Hootsuites WeChat-app hjälper dig att kombinera din WeChat-plan i ditt teams vardagliga arbetsflöde.

LinkedIn

Medlemmar: 756 miljoner

Först, låt oss se att LinkedIn inte har kommit månadsvis eller vanliga mobilanvändare (bara överflöd av konton – ett troligtvis mycket olika antal) sedan Microsoft förvärvade det 2016. Så även om det är placerat på nummer 7 är dess mobilanvändarnummer kanske är mycket mer bekant på baksidan av denna tabell.

Med det sagt har LinkedIn varit en del av ett mystiskt socialt golv för hästar dessa tidigare år. Det har fått ett växande rykte eftersom användare och varumärken har insett att den unika sociala mediesidan som ägnas åt experter är mer än bara ett jobb.

Fler än andelen marknadsförare antar att de förbereder sig för att använda LinkedIn 2021.

För varumärken med en känd publik – särskilt B2B-marknadsförare som är koncentrerade på bevisproduktion – är en LinkedIn-marknadsplan viktig.

Originalt innehåll, inklusive LinkedIn Live och plattformens nya produktblad, är större på LinkedIn, med 96 % av B2B-marknadsförare som uppger att de använder dessa delar. Likaså använder 80 % av papperet LinkedIn-annonser, som lägger till sponsrade via meddelanden.

TikTok

Mobilanvändare per månad: 689 miljoner

TikTok är utan tvekan hela de livligaste sociala medieapparna på denna lista. Den är känd för sin kritiska massa, eftersom den knappt har funnits sedan 2017. Ändå var den nummer ett av appen som laddades mest ned 2020.

TikTok är ett distributionsprogram för korta videor med en unik beroendeframkallande algoritm. Det finns en uppsättning makt med ungdomar och Gen Z.

Till exempel överträffade det Instagram som amerikanska tonåringars andra favorit sociala program hösten 2020, och nu fyller det på Snapchat för #1.

För märken kan TikTok vara orsaken till viss spänning och skrämmande. Vilken typ av videor ska du lägga upp? Måste TikTok-annonser vara rika? Varifrån går du med TikTok-influenser?

Telegram

Mobilanvändare per månad: 500 miljoner

Telegram är en meddelandeapp som ger fantastiska organisationschattar (upp till 200 000 personer) och kända en-till-många sätt – vilket ger det mer av en social revolution.

Telegram, som grundades 2013 av författarna till den ryska sociala mediescenen VK, fungerar som ett mer integritetsfokuserat alternativ till Facebooks WhatsApp eller Facebook Messenger.

(Även om vissa säkerhetsspecialister skulle invända mot att se integritetsmedvetna användare snarare mot signal utan vinstsyfte.)

Så avlägset som intäktsgenereringen fortsätter, har Telegram meddelat att det inom kort kommer att lansera ett annonsprogram för offentliga kurser. Under tiden har aktiva varumärken skapat publiklänkar där ett tag nu. Organiserade informationsändamål av chatbots, grupper och telecastkanaler kan vara mycket användbart.

Snapchat

Mobilanvändare per månad: 498 miljoner

Denna kameraförsta, lämnande innehållsapp har funnits sedan 2011. Underhålls av Snap, ett företag som är fritt från Facebooks värld, Snapchats berättelser är en vanlig form som ofta har klonats av motståndare.

Men, Snapchats användargrund är inte bara modern utan också sann: 82 % av användarna är under 34, och den fortsätter med den mest kända appen för tonåringar (även om TikTok nu rör sig under halsen, se #8).< /p>

Varumärken som oroar sig för att få erkännande från Gen Z (och, snabbt slutföra, produktion Alpha) fortsätter att behöva granska det här programmet. Börja med vår undersökning av Snapchat för företag&nbsp ;och Snapchat-annonser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *