5 bästa hälsoapparna för patienter

Vi har känt till de 5 bästa hälsoapparna för offer. Dessa appar uppfyller inte bara patienternas förväntningar utan överträffar dem. 

1. Generis: DNA & Näring

Generis syftar till att hjälpa människor att ändra sina karriärer genom att få sina gener. Denna innovativa vårdapp drivs av en individs DNA. Vid en första titt förstår du att gränssnittet är enkelt att använda och estetiskt tilltalande, vilket kan vara anledningen till att offren gillar det. 

Generis tillhandahåller DNA-baserad information, hälsotips, mat, näring och komplementstöd, och även. Denna vårdapp försöker hjälpa användare att få sina gener samtidigt som den producerar pålitliga, pålitliga och handlingsbara åtgärder. Syftet är att låta användare genom att lära sig vara den bästa konton för sig själva. 

För bästa möjliga användning av denna vårdapp kan Generis återställa DNA-data från 23 och ME och Ancestry.com. Appanvändare tar ut DNA-data från 23 och ME och Ancestry.com kan ännu ta emot beställningar baserat på objekt och livsstilsinformation.  

Du kanske undrar, varför betyder DNA?

Enligt Generis förbrukar vissa material olika orsaker till ström mer effektivt än andra, och andra grupper reagerar på olika discipliner genom att förbruka mer ström. Förr än att försöka snubbla eller bara gissa fick Generis koden för att få den bästa personliga supporten för användarna. 

Deras eugenikamyndigheter har handvalt ut över 50+ genetiska varumärken som har ett varaktigt inflytande på välbefinnandekvaliteten. Varje applikation som Generis gör stöds av objektiva data i peer-reviewed publikationer.

2. Teladoc – 24/7 ingång till läkare

Teladoc jämför patienter med en styrelsecertifierad läkare 24/7 genom att det finns telefon- eller videosamtal. Den här appen ger patienter snabb och tydlig information med läkare som är villiga att höra och lösa deras problem. 

Om det är medicinskt nödvändigt kan läkare också omedelbart beställa medicin och jämföra den med preferensförrådet. Teladoc kombinerar Apple HealthKit för att förbättra användarkunskapen. Denna sömlösa kombination gör det möjligt för leverantörer att göra en mer tillförlitlig analys och skicka patientens senaste medicinska omständigheter. 

Denna app har gjort 227 000 grader och 4,8 spelare. Patienter kan njuta av komforten och den övergripande effektiviteten av användningen av Teladoc. 

3. Bättre hjälp – onlinerådgivning

Denna mobila vårdapp är en banbrytare inom rådgivning. BetterHelp gör det möjligt för patienter att ha snabba, billiga, säkra sätt att tänka hälsoexperter. BetterHelp är ett användbart sätt att ta professionella råd från godkända terapeuter och guider online. 

Med över 14 000 positiva rapporter uppskattar patienter individualiserad specialvård genom videochatt och meddelanden. Rapporterna lyfter fram fall som verkar mer nöjda med deras onlinebehandlingssammankomster än med tidiga personliga terapifärdigheter. Onlinerådgivning ger en säker plats för alla.

Det finns över 3 000 kvalificerade, skickliga och certifierade rådgivare inklusive ett brett utbud av områden – från oro och oro till familj och medicin. Denna mobila vårdapp individualiserar kunskapen och jämför patienter med kuratorer som helt uppfyller deras krav. De har också presenter för klubbwebinarium som uppmuntrar gemenskap och vård för patienter. 

4. MDacne – anpassad akneterapi

MDacne ger användarna en omedelbar väg till hudläkare. Kvar är tiderna som patienter var tvungna att ställa in månader för sin hudläkaremottagning. MDacne är tänkt att vara ödet för aknemediciner. På mindre än 5 minuter kan de ge en metod baserad på användarens yta. Appen är otroligt enkel att använda och har ett trevligt gränssnitt. 

MDacne har utmärkt teknik som kontrollerar huden, påbörjar behandlingsanteckningar, börjar chattar med hudläkare och ger tips som fungerar. Om patienter är avskräckta av kemiska metoder, gillar de också naturliga lösningar för att hjälpa till med de mest frustrerande akneproblemen som ärrbildning eller rodnad. 

Hur går det? 

  • Patienter förklarar några problem med sin hud. 
  • Patienter får ett foto. 
  • Inom några ögonblick laddar appen huden. </ li>
  • Föreslår en metod som enkelt kan skapas för användaren och ges till deras dörr. 

5. Lövrik

Denna app har gjort 200 000 reella tal. Med tillägget av utsedd terapeutisk marijuana för att läka många hälsosjukdomar – har Leafly utvecklat one-stop-shopen för cannabisnyheter. Den här sjukvårdsappen jämför fall med läkare, sjukhus och apotek med bara en bock.  

Leaflys uppdrag är att ge lite information om den tidigare misstänkta skjutningen. Deras center ger och lär andra användare om de tusentals insatserna. De ger tillförlitliga och genomförbara åtgärder uppradade av labbbaserade data. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *