4 fantastiska Android-appar som kommer att förändra hur du använder din telefon

Här är de mest fantastiska apparna för Android som kommer att förändra hur du använder och kommunicerar med din utrustning varje dag.

Det finns miljontals appar i Play Butik som varierar från beroendeframkallande spel till grundläggande fertilitetsmedel, till många metoder för att anpassa din telefon.

Också bättre, vissa appar kommer att förändra hur du hanterar Android. Vissa förbättrar användargränssnittet, andra automatiserar rutinjobb, och vissa blir bekanta berättelser i arbetssystemet och får dem också bra.

Låt oss ta en titt på några av de många fantastiska apparna för Android.

1. Lynket webbläsare

Sociala medier är utmärkta för att få spännande artiklar om webben, men det är aldrig redo att se dem rensa bort. Ibland räcker det med att ställa några artiklar i kö och komma efter till nästa.

Det är vad du kan göra med Lynket Browser. Den presenterar webbsidor i det förflutna. Du kan ange den när du behöver genom att trycka på simballonger på skärmen.

Det är enkelt men ändå så användbart. Appen följer med din nuvarande brist på webbläsare och kan även surfa längre upp genom att automatiskt fylla i AMP-berättelserna för de avsnitt du accepterar.

En annan framstående ledare för Lynket-webbläsaren är möjligheten att läsa sidor i artikelform, som placerar en snygg användarform utan allt damm och alla funktioner.

Även om appen inte har uppdaterats på en kort stund, uppnår den ändå vad den garanterar.

Ladda ner: Lynket Browser (Gratis köp i appar)

2. Popup-widget 3

De bästa Android-widgetarna är till stor hjälp, men om du använder flera av dem kommer de snart att belamra dina hemskärmar och minska din telefon.

Popup Widget 3 omprövar hur de fungerar. Den använder alla dina valda widgets till 1×1-bilder på din platta skärm. När du trycker på en, kommer den att släppa, så att du kan förstå vad som finns inuti.

Appen ger dig servicen och hastigheten för widgetar – du vill inte starta hela appen nu för att se dina senaste tweets eller kontrollera vädret – utan att du behöver det.

Ladda ner: Popup-widget 3 ($1,99)

3. Anteckningsnål

Notepin gör något så enkelt att du kommer att ifrågasätta varför det inte nu är medlem i Android. Enkelt uttryckt, det låter dig organisera anteckningar och sedan stänga dem till din informationstavla som souvenirer.

Även om appen inte är extremt svår, kan du beställa dina anteckningar efter önskemål eller nyligen kombinerade, och de är färgkoordinerade över, vilket verkar högt. När du har stängt kommer dina anteckningar att synas på din informationstavla tills du lossar dem.

Medan Notepin inte tar något banbrytande, är det en av de mest ovanliga apparna för Android-användare som överväger fertilitet och struktur.

Ladda ner: Anteckningsnål (gratis köp i appar)

4. MacroDroid

Slå ut tristess med de enkla jobb du gör varje dag genom att använda dem i makron, en lista över företag som visas automatiskt.

MacroDroid är relaterat till den välbekanta Android-automatiseringsappen Tasker. Utan att använda Tasker helt och hållet för svårare jobb har en särskilt ren utbildning, och MacroDroid är en app som du kan installera och börja använda direkt.

Appen kräver att du konfigurerar så tunna som två nyanser – bara en aktivitet som kommer att inspireras av en utlösare. Så att fylla i dina hörlurar kan vara utlösaren, och liknande saker kan vara det elektroniska skeppet av Spotify-appen och andelen av ljudnivån.

Eller så kan du låta din telefon växla till flygplansform (arbetet) vid läggdags (utlösaren). Du kan också känna till det för att se dina textmeddelanden tydligt när din telefon är i ett billås.

Du kan gå samman med frigivna krafter för att finjustera de omständigheter under vilka ditt makro kan fungera. Detta ger appen också mer energi, och dina makron kan vara så enkla eller svåra som du vill att de ska stanna.

Ladda ner: MacroDroid (Gratis köp i appar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *