13 helt användbara mobilappar för att göra ditt liv enklare

Smarttelefoner har nu blivit en nödvändig komponent i våra varelser, och det är något som ett paket inte klarar av. De har ändrat systemet vi kör, spelar och interagerar med ett annat, men utanför boxen kan de saknas något. För att öppna din telefons fulla potential bör du ladda ner och placera några utmärkta appar.

ProShot

iOS och&nbsp ;Android</a >

Denna app är avsedd för alla nivåer av fotografer som behöver utveckla sina talanger. Det ger dig ett enkelt sätt att avancera innovationer som kommer att förbättra användaren att ändra fokus och information när de frågar. Du kan göra ändringar i realtid, hastighet med bara en antenn och öka det övergripande skicket för dina foton.

Sköt

iOS&nbsp ;och Android< /a>

GoodLook är en mobildesign för en modern livsstil som ger dig användbara råd om stil och värde. Genom att göra det kommer du någonsin att förstå vad du ska använda och hur du kopplar ihop dina klädesplagg, och följer upp med de mest avancerade kurserna. Varje dag tillåter appen nya och imponerande aspekter för både män och kvinnor skapade av professionella författare.

Fjärrmus

iOS< /a>, Android och Windows Phone

Med den här appen kan du helt enkelt använda din smartphone som en distansström för din PC. Detta är mycket användbart när du vill göra en föreställning eller se en film men musen eller tangentbordet är platt.

AppDetox

Android< /a>

Denna app hjälper dig att kontrollera din mobiltelefonapplikation. Det kan förhindra vägen till vilket program som helst under en viss tid. Därför kan du koncentrera dig på affärer eller studier istället för att bli underhållen av din telefon.

Moovit

iOSAndroid och Windows Phone

Moovit är en av de bästa transportapparna i världen nu, tagits av över 30 miljoner användare i större än 800 städer. Med en annan stad som fortsätter var 24:e timme, ger appen de mest starka och mycket kollektivtrafikdata. Eftersom kollektivtrafiken är väldigt varierande uppdaterar Moovit regelbundet linjeprogrammen och registrerar pengar i kollektivtrafikassistans. 

Marvin

iOS

Marvin är en praktisk e-bok för dem som är entusiastiska över att lära sig. Förutom vanliga artiklar som att ta historia och teckensnittsfärger, har den också en otrolig artificiell intelligensmotor som gör att du kan skapa ovanliga saker om en bokförfattare, uppteckningar, historia och även mer. Sammanfattningen av innehåll, bokmärken, höjdpunkter och ordboken lagras i ett separat glas. Marvin kommer att beställa dina skivor efter namn, artist, kategori, seriebelopp, datum modifierad eller registrerad.

Cool Reader

Android

Cool reader är en av de största läsenheterna för Android-smarttelefoner. Den rymmer ett komplett utbud av filformulär inklusive fb2, epub (utan DRM), txt, doc, rtf, html, chm, tcr, pdb, prc, mobi (out DRM), pml. Hittills kan användaren anpassa bokens område, typsnitt, historikfärg, sidkanter, ändra radavstånd och ljuset för säkerheten. Du kan också använda den användbara sammanfattningen av innehåll, rubriker och textsökningsmöjligheter.

Layout

iOS och Android

Startad av Instagram låter Layout dig producera ovanliga, roliga fotobilder och dela dem med dina kollegor. Ett obegränsat utbud av kreativitet är det som filtrerar och nyligen utmärkta verktyg från denna appförslag. För tillfälliga stunder kan du använda Photo Booth till höger. Tryck på den för att ta foton som du omedelbart kommer att märka i en layout. 

Klappa! Phone Finder

Android

Med den här appen kommer du att ignorera den panikslagna reaktionen när du inte kan få din smartphone. Tryck nu på din hjälp för att starta din telefon och få den att skapa ett ljud som lätt kan anpassas. Genom processen använder appen låg batterienergi så att ditt batteri klarar sig under en fantastisk tid.

Linkedin

iOS</a >, Android  och Windows Phone< /a>

Detta sociala nätverk av experter gör att du kan vänta upp idag med de senaste nyheterna och kurserna i ditt företag. Det kan också hjälpa dig att få ett stort jobb och skapa ett nätverk av värdefulla kontakter.

5K Run

iOS och Android

Denna träningsapp är skapad speciellt för nykomlingar som behöver se hälsa genom att springa. Det sista syftet här är att köra en 5K. Med den här appen bör du träna tre tillfällen per vecka i 30 minuter varje gång i åtta veckor. Schemat innebär löpning kombinerat med power-walk-möjligheter, som hela tiden växer till mer löpning än promenader. En inbyggd spelare och ett attraktivt gåva- och belöningssystem förbättrar träningsuget.

SoundHound

iOS,  Android  och Windows Phone< /a>

SoundHound är en musikidentifieringsapp som låter dig få ut vilken låt som fortfarande spelas om dig. Du vill bara trycka på den orangea knappen för att omedelbart känna till musiken och känna till sånglåtar. Om du också gör en låt som hålls i din titel, ljud bara musiken eller skriv några texter och appen kommer att känna igen låten åt dig.

MyScript-kalkylator

iOS och Android

Denna kalkylator tas bort från genomsnittet. Den kan göra matematiska metoder med din hand. Allt du vill är att skriva den matematiska representationen på säkerheten för din smartphone, och appen tar stöd av jobbet. MyScript Calculator förvandlar ditt skrivande till digitalt skrivande och läser frågorna omedelbart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *